Η ιστορία μας

Η AlphaSod ξεκίνησε το 2004 με έναν φιλόδοξο στόχο: να προσφέρει χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Μέχρι και σήμερα, αφιερωνόμαστε καθημερινά στην παραγωγή και εμπορία φυσικού χλοοτάπητα, με βάση τις βασικές αξίες και αρχές που μας καθοδηγούν.

Η καρδιά της AlphaSod χτυπάει στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, όπου βρίσκεται η σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας. Αυτή η στρατηγική τοποθεσία μας επιτρέπει να τροφοδοτούμε με φυσικό χλοοτάπητα όχι μόνο όλη την Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Digital StillCamera
Digital StillCamera

Η ποιότητα μας

Η αγάπη και η αφοσίωση των ανθρώπων που στελεχώνουν την AlphaSod, αναδεικνύονται μέσα από κάθε ρολό χλοοτάπητα που παράγουμε. Η βαθιά τεχνογνωσία μας, που προέρχεται από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, στοχεύει στο να διασφαλίσει ότι κάθε χλοοτάπητας που παρέχουμε δεν αποτελεί απλά προϊόν, αλλά μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.

Κάθε ρολό χλοοτάπητα της AlphaSod αντανακλά την εμπειρία και την τέχνη μας, ειδικά διαμορφωμένο για τις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη και της περιοχής του.

Η διαδικασία μας

Η συλλογή και παραγωγή του χλοοτάπητα γίνεται με τη χρήση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την υψηλή ποιότητα, αλλά και τη δυνατότητα παραγωγής σε διάφορα μεγέθη ρολών (standard rolls, big rolls) και πλακών (slabs).

Στην AlphaSod, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα. Διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο τμήμα υποστήριξης (after sales service) με έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη ή ερώτησή σας.

Digital StillCamera